Eeuwenhout

Privacy statement

Privacy policy en disclaimer van Verhofstede

Deze rubriek beschrijft de gedragslijn van Verhofstede wanneer zij persoonsgegevens verwerkt. Zij past deze handelwijze zowel toe op geïnformatiseerde als manuele gegevensverwerkingen.

Verwerking van de persoonsgegevens van bezoekers en gebruikers

De zetel van Verhofstede bevindt zich in de Veldstraat 365 te 9140 Temse.

Verhofstede maakt enkel gebruik van cookies met een laag risico voor de betrokken netgebruiker waarvoor volgens de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 (WEC) geen toestemming van de netgebruiker vereist is . Meer gedetailleerde informatie over het soort cookies vindt u hieronder.

Persoonsgegevens die de gebruiker mededeelt bij de het invullen van het contactformulier verwerkt Verhofstede slechts om aan de vraag van de gebruiker te kunnen voldoen. Persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan het personeel dat de verzoeken behandelt.

Als de gebruiker bepaalde, onontbeerlijke gegevens weigert mee te delen, dan kan het gebeuren dat Verhofstede het verzoek niet kan afhandelen.

Elke persoon wiens gegevens worden verwerkt, kan zijn persoonlijke gegevens inkijken, ze laten verbeteren of, indien hij daar goede redenen voor heeft, ze laten verwijderen. Hij stuurt hiertoe een mail met zijn naam en e-mailadres naar: info(at)eeuwenhout.be.

Gebruik van cookies

Zoals vereist door artikel 129, 1° van de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 wil Verhofstede de bezoekers van haar websites informeren over het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de surfer , zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website. Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

Hoe zet u cookies uit?

Als u cookies wenst te blokkeren, kunt u dat voor de door u gebruikte browser doen.

Op de website van onze gegevensverwerker Matica lees je hoe je cookies kan verwijderen of blokkeren.

Hou er wanneer u cookies uitschakelt wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zult kunnen gebruiken. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van alle soorten cookies die Verhofstede op zijn website www.eeuwenhout.be gebruikt.

Cookienaam

Type

Functie

Bewaartermijn

CONSENT

Third Party

Deze cookie wordt geplaatst door Google voor het bekijken van filmpjes, kaarten, invullen van formulieren,…

20 jaar

_ga

Third Party

Deze cookie wordt geplaatst door FontAwesome om te bekijken hoe vaak hun iconen gebruikt worden

2 jaar


Links naar andere sites

Deze website bevat links naar sites. Verhofstede kan niet garanderen dat deze websites een privacybeleid naleven overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. We raden gebruikers dus aan dit zelf na te gaan door de privacyclausules te raadplegen die op iedere website moeten voorkomen.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van websites op je computer kunnen worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur voor een website. Wanneer je de website later opnieuw bezoekt, wordt deze cookie opnieuw verstuurd naar de website. Op die manier herkent de website jouw browser en kan bijvoorbeeld je taalvoorkeur worden onthouden.

Cookies hebben meestal ook een vervaltermijn. Sommige cookies worden bijvoorbeeld automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit (de zogenaamde session cookie), terwijl andere langere tijd op je computer blijven staan, soms zelfs tot je ze handmatig verwijdert (de zogenaamde persistent cookie).

Waarom gebruiken we cookies?

Verhofstede, de beheerder van deze website, heeft enkel Third Party cookies van FontAwesome en Google.

Wij hebben geen controle over de informatie die verzameld wordt via deze cookies. Er worden gegevens naar een derde partij gestuurd (Google & FontAwesome). Bijgevolg kunnen we niet garanderen dat deze informatie niet voor andere doeleinden zal gebruikt worden. Voor het gebruik van deze third party cookies voor analysedoeleinden wordt voorafgaandelijk jouw toestemming gevraagd. Je kan dus weigeren dat deze cookies op jouw toestel worden geplaatst.

Welke cookies worden gebruikt op www.eeuwenhout.be?

Hieronder vind je een lijst van de cookies die wij gebruiken, en waarvoor ze dienen.

Cookienaam

Type

Functie

Bewaartermijn

NID

Analytisch

Deze cookie bekijkt welke taal je gebruikt en welke voorkeuren je hebt opgegeven zoals taal, aantal zoekresultaten je wil zien, …

4 maanden

_hjIncludedInSample

Analytisch

Deze cookie bepaalt of je opgenomen wordt in de hotjar tracking of niet

Einde sessie

_ga

Analytisch

Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics.

2 jaar


Hoe zie ik welke cookies op mijn toestel geplaatst zijn en hoe verwijder ik deze?

Als je wil weten welke cookies op jouw toestel zijn geplaatst of als je deze ook wenst te verwijderen, dan kan je hiervoor een instelling in je browser gebruiken.

Op de website van onze gegevensverwerker Matica lees je hoe je cookies kan verwijderen of blokkeren.

Contact

Veldstraat 365
9140 Temse | België

info@eeuwenhout.be
T +32 (0)3 710 66 40
F +32 (03) 771 28 26

We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw reactie en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens niet voor bijkomende commerciële doeleinden en we geven ze niet door aan derden.